
Çok lezzetli bir yemektir
bostan kebabı ama bana kızartma ağır geliyor artık...Sizlere de tavsiyem mikrodalga veya fırında közleme gibi başka bir yöntem bulmanız...Herkes bir şekilde damak tadına uyanı keşfedecektir. Sürekli etrafımda , sevdiklerimde tanıdıklarımda kanser hastalığını çok fazla artarak duyar oldum. Sanki köşebaşına saklanmış da bize de "sobe!" diyecekmiş gibi bekler olduk. Korkunun ecele faydası yok, evet doğru ama bile bile lades te doğru değil...Arkadaşımın eşinin doktoru "kesinlikle mevsiminde ve dejenere edilmemiş gıda maddeleriyle doğal besleneceksiniz..." derken sanırım bu tür gıdaları kastediyor olmalı...Yine de lezzet, damak tadı derseniz, o da aşağıda:
------------
Kasım 2007 tarihinde bu tarifi eklemişim, ocak 2014 de güncelleme yaparken yukarıda yazdıklarımı okuyunca buruklaştım. Bu tarifi paylaşırken 4 yıl sonra bu illetin başımıza geleceğini içsel olarak sezmiş miyim acaba yoksa bir nevi üzerimize mi çekmişim bilemedim. Siz siz olun aklınıza bile getirmeyin :(
----------