Postu gönderdim, gerekli paylaşımları yaptım, ziyaretçilerime iade-i ziyareti de yaptıktan ve ev halkını sükunete kavuşturduktan sonra nihayet giriş postu için sizlerleyim.. Diyeceksiniz ki çok mu lazım? Eveeet, bence lazım...Bir nevi "reklamlaaar"...
13 Şubat 2013 Çarşamba
11 Şubat 2013 Pazartesi
KABAKLI PASTA TARIFI
Yemesi çok keyifli , hem kremalı, hem meyveli hem de hafif bir pasta istiyorsanız kabaklı pasta tam size göre. Alışılmış pastalar gibi kat kat ve çok süslü püslü değil belki ama lezzeti bence on numara..Ve herkes yapabilir kanımca. Ben elimde kalan yarımla bir kilo arası kabağı böyle değerlendirmeyi seçtim. Ve pandispanya için yarım ölçü kullanarak küçük bir alt taban oluşturdum. Siz dilerseniz tam ölçü , daha geniş bir pişirme kabı, ya da kelepçeli kalıp kullanarak kat kat bir pasta da oluşturabilirsiniz.
Zevkinize, keyfinize kalmış..
Kolay gelsin :)
10 Şubat 2013 Pazar
SODALI POGACA TARIFI (bayatlamayan pogaca)
İnternette ilk nerede gördüm hatırlamıyorum ama yaptığım ilk günden beri çok sevilerek tüketilen bir poğaça türü oldu evimizde..Pofuduk olması bir yana, her türlü içle öyle güzel çeşitlendirilebiliniyor ki , olmazsa olmazımız haline geldi. Tüm bloglarda yapıldı, denendi benim uzak kaldığım dönemde..Ben de "benim ne eksiğim var deyip "kendi yaptığımı görselleyip sizlerle paylaşmak istedim..Tarif aynı tarif anlayacağınız.. Kendinizi bu lezzetten mahrum bırakmayın diyerek tarife geçiyorum...
Kaydol:
Yorumlar (Atom)