Çok kolay, pratik ve bir kadar da lezzetli bir yemek tarifi geldi hanımlar beyler ... Tadını bilen bilir, fazla anlatmama gerek yok değil mi?..Misafir sofralarınıza eşlik edecek, nefis bir lezzet.
Yapıp yiyenlere afiyet olsun..
29 Mayıs 2013 Çarşamba
28 Mayıs 2013 Salı
ICLAL DEN GUZEL BIR SOFRA
Şimdi içinizden "neden bahsediyorsun? düzelmeyen ne? ne oldu da bu lafları sayıyorsun " diyorsunuzdur..Haklısınız.! Sizler bilmiyorsunuz, ben de kendi kendime kederlendim bir an işte.Hep güçlü olmaya çalışmak yoruyor insanı..Neyse,çok şükür bugünümüze diyelim ve devam edelim masamıza..
Sevgili İclal çok lezzetli,çok güzel şeyler hazırlamıştı bize..Hemen hepsinin tarifi veya benzeri sitede olduğu için yeniden yazmıyorum .. Linklerden ulaşabilirsiniz.
Sevgili İclal çok lezzetli,çok güzel şeyler hazırlamıştı bize..Hemen hepsinin tarifi veya benzeri sitede olduğu için yeniden yazmıyorum .. Linklerden ulaşabilirsiniz.
Masada neler mi vardı?
- Kıymalı karnıyarık böreği
- muzlu kedi dili pastası(çileklisine yönlendiriyorum)
- mercimekli köfte
- yeşil salata
- mıhlama-(muhlama)
- lahana turşusu
- avcı böreği (aradım bulamadım??? var sanıyordum oysa, en kısa zamanda eklerim :))
Sizlere de fikir olabilir düşüncesiyle yayınlamak istedim. Misafir sofranız için "ne yapsam, ne yapsam?" diye düşünüyorsanız, buyurun size bir alternatif masa :)
İclal ciğim, tekrar ellerine sağlık ,öpüyorum seni, özledim..
27 Mayıs 2013 Pazartesi
TAVUKLU KREP BOHCASI TARIFI
Uzun anlattığıma bakıp hemen sayfa değiştirmeyin lütfen. Aslında kolay, lezzetli ve çok şık bir yemek tarifi bu..Tavuğunuzu pişirmek kadar bir süre gerekiyor sadece..
Ben profesyonel siteler gibi şu kadar zaman gerekiyor diyemem size ama tahmini yarım saatde fırına girmeye hazır hale getirirsiniz. Misafiriniz gelecekse önceden yapıp hazırlarsınız, streçleyip dolabınızda bekletirsiniz. Servisten on beş dakika önce fırınlamanız yeterli olur. Kolay kolay inanın bana :) Resimlerden hangisini seçsem karar veremedim, hemen her aşamasını da görüntülemeye çalıştım çünkü resimli tarifler sizler için çok önemli biliyorum..
Yerken oğluşun baş parmağı yukarı kalktı, bilginize..:)
Neyse fazla laf etmeden bu güzel yemek tarifimin aşamalarına geçeyim ben...
Ben profesyonel siteler gibi şu kadar zaman gerekiyor diyemem size ama tahmini yarım saatde fırına girmeye hazır hale getirirsiniz. Misafiriniz gelecekse önceden yapıp hazırlarsınız, streçleyip dolabınızda bekletirsiniz. Servisten on beş dakika önce fırınlamanız yeterli olur. Kolay kolay inanın bana :) Resimlerden hangisini seçsem karar veremedim, hemen her aşamasını da görüntülemeye çalıştım çünkü resimli tarifler sizler için çok önemli biliyorum..
Yerken oğluşun baş parmağı yukarı kalktı, bilginize..:)
Neyse fazla laf etmeden bu güzel yemek tarifimin aşamalarına geçeyim ben...
Kaydol:
Yorumlar (Atom)