'..Resimli Denenmis Tarifler..!

17 Temmuz 2010 Cumartesi

BULGURLU PAZI YEMEGI TARIFI

BULGURLU PAZI YEMEGI TARIFI

Devamı için tıklayınız>>>
Gönderen belgin kıral zaman: 22:51 Hiç yorum yok:
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

1 Haziran 2010 Salı

ALMAN PASTASI (MAYASIZ) TARIFI

ALMAN PASTASI (MAYASIZ) TARIFIALMAN PASTASI (MAYASIZ) TARIFIALMAN PASTASI (MAYASIZ) TARIFI

Devamı için tıklayınız>>>
Gönderen belgin kıral zaman: 23:22 Hiç yorum yok:
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

21 Mayıs 2010 Cuma

PAPATYA KURABIYE TARIFI

PAPATYA KURABİYE TARİFİ

Devamı için tıklayınız>>>
Gönderen belgin kıral zaman: 23:30 Hiç yorum yok:
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa
Kaydol: Kayıtlar (Atom)
Related Posts with Thumbnails

Translate

Hoşgeldiniz, ne aramıştınız?

KATEGORİLER

  • ANA YEMEKLER
  • BAKLAGİLLER
  • BÖREKLER
  • CHEESECAKES
  • DAVET SOFRALARI
  • DOST SOFRALARI
  • EKMEKLER-SİMİTLER
  • ET YEMEKLERİ
  • FIRIN YEMEKLERİ
  • GELENEKSEL LEZZETLER
  • HAFİF TATLILAR
  • HAMUR TATLILARI
  • KAHVALTILIKLAR
  • KEKLER
  • KIŞ HAZIRLIKLARI
  • KURABİYELER
  • KÖFTELER
  • MAKARNA VE PİLAVLAR
  • MEYVELİ TATLILAR
  • MUFFİNLER
  • PARFE-PASTALAR
  • POĞAÇALAR
  • PİDELER
  • PİZZALAR
  • SALATALAR
  • SEBZE YEMEKLERİ
  • SÜTLÜ TATLILAR
  • TARTLAR
  • TAVUK YEMEKLERİ
  • TURŞU-REÇEL-HOŞAF-KIŞLIK
  • TUZLU HAMURİŞLERİ
  • YÖRESEL YEMEKLER
  • ZEYTİNYAĞLI YEMEKLER
  • kayseri yemekleri
  • ÇORBALAR
  • ÇÖREKLER
  • ÇİKOLATALI TATLILAR
  • İÇECEKLER

Popüler Yayınlar

  • BROWNIE TADINDA ISLAK KEK TARIFI (SOSU YUMURTASIZ)
    İnanın vazgeçemeyeceksiniz...!!! Tadına bakan herkesin çok çok beğendiği bir ıslak kek tarifi ... Ben sosu çiğ yumurtalı olan ıslak...
  • SUTLU IRMIK HELVASI TARIFI
  • MUZLU YAŞ PASTA TARİFİ
    Bugün eşimin doğumgünü...Ona çok pratik olan bu pastayı hazırladım...Niyetim ilk önce çikolatalı, rulokatlı bir pasta hazırlamaktı ama ken...
  • SAKALLI POĞAÇA TARİFİ
    SAKALLI POĞAÇA TARİFİ malzemeler: 1/2 Su Bardağı Ilık Sut 1/2 Su Bardağı Sıvı Yağ 1/2 Su Bardağı Yoğurt 1 Tatli Kaşığı Tuz 1...
  • FRAMBUAZ SOSLU KEDİ DİLİ PASTASI TARIFI
    Çok lezzetli ve çok hafif bir tatlı...
  • PORTAKAL YATAĞINDA KEREVİZ SALATASI TARİFİ
    PORTAKAL YATAĞINDA KEREVİZ SALATASI TARİFİ 1 adet orta boy kereviz 1,5 su bardağı süzme yoğurt 1 tane soyulup yıkanıp rendelenmiş ekş...
  • MAKARON / MACARON TARIFI
      Makaron ya da macaron her nasıl isimlendiriliyorsa, bana bugüne kadar en çok sorulan tarif oldu..Ben de en sevdiğim halini yapı...
  • KEKİKLİ TAVUK KAVURMA TARIFI
    Çok basit ama yemesi son derece keyifli, mangal tadında bir tavuk tarifim var sizlere.. Pratik yemek arıyorsanız   sanırım daha iyisini ...
  • ÇİLEKLİ MAGNOLİA TARİFİ
    ÇİLEKLİ MAGNOLİA TARİFİ  1 lt süt 1 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta sarısı 2 yemek kaşığı tepeleme mısır nişastası 3 yemek kaşığı un 1 p...
  • MİKRODALGA ISLAK KEKİ
      Microdalga keki 3 yumurta 1.5 su bardağı seker 2-2,5 su bardağı un 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt veya madensuyu olabilir 1 kabart...

Blog arşivi

  • ▼  2023 (1)
    • ▼  Aralık 2023 (1)
      • MİKRODALGA ISLAK KEKİ
  • ►  2022 (1)
    • ►  Şubat 2022 (1)
  • ►  2021 (1)
    • ►  Mayıs 2021 (1)
  • ►  2020 (15)
    • ►  Mayıs 2020 (1)
    • ►  Mart 2020 (1)
    • ►  Şubat 2020 (5)
    • ►  Ocak 2020 (8)
  • ►  2019 (29)
    • ►  Aralık 2019 (16)
    • ►  Kasım 2019 (2)
    • ►  Ekim 2019 (11)
  • ►  2018 (14)
    • ►  Haziran 2018 (1)
    • ►  Mayıs 2018 (10)
    • ►  Nisan 2018 (3)
  • ►  2017 (1)
    • ►  Mart 2017 (1)
  • ►  2016 (11)
    • ►  Haziran 2016 (6)
    • ►  Mart 2016 (2)
    • ►  Şubat 2016 (1)
    • ►  Ocak 2016 (2)
  • ►  2015 (9)
    • ►  Aralık 2015 (3)
    • ►  Kasım 2015 (2)
    • ►  Ekim 2015 (1)
    • ►  Nisan 2015 (2)
    • ►  Şubat 2015 (1)
  • ►  2014 (29)
    • ►  Kasım 2014 (1)
    • ►  Ekim 2014 (1)
    • ►  Temmuz 2014 (5)
    • ►  Haziran 2014 (4)
    • ►  Mayıs 2014 (2)
    • ►  Nisan 2014 (1)
    • ►  Mart 2014 (1)
    • ►  Şubat 2014 (1)
    • ►  Ocak 2014 (13)
  • ►  2013 (211)
    • ►  Aralık 2013 (6)
    • ►  Kasım 2013 (5)
    • ►  Ekim 2013 (1)
    • ►  Eylül 2013 (3)
    • ►  Ağustos 2013 (13)
    • ►  Temmuz 2013 (31)
    • ►  Haziran 2013 (25)
    • ►  Mayıs 2013 (32)
    • ►  Nisan 2013 (31)
    • ►  Mart 2013 (20)
    • ►  Şubat 2013 (27)
    • ►  Ocak 2013 (17)
  • ►  2012 (14)
    • ►  Aralık 2012 (10)
    • ►  Şubat 2012 (4)
  • ►  2011 (6)
    • ►  Kasım 2011 (1)
    • ►  Eylül 2011 (1)
    • ►  Mayıs 2011 (1)
    • ►  Mart 2011 (1)
    • ►  Şubat 2011 (1)
    • ►  Ocak 2011 (1)
  • ►  2010 (6)
    • ►  Temmuz 2010 (1)
    • ►  Haziran 2010 (1)
    • ►  Mayıs 2010 (1)
    • ►  Nisan 2010 (1)
    • ►  Mart 2010 (1)
    • ►  Ocak 2010 (1)
  • ►  2009 (81)
    • ►  Ekim 2009 (3)
    • ►  Eylül 2009 (8)
    • ►  Ağustos 2009 (2)
    • ►  Temmuz 2009 (1)
    • ►  Haziran 2009 (11)
    • ►  Mayıs 2009 (9)
    • ►  Nisan 2009 (12)
    • ►  Mart 2009 (7)
    • ►  Şubat 2009 (13)
    • ►  Ocak 2009 (15)
  • ►  2008 (128)
    • ►  Aralık 2008 (13)
    • ►  Kasım 2008 (12)
    • ►  Ekim 2008 (11)
    • ►  Eylül 2008 (13)
    • ►  Ağustos 2008 (1)
    • ►  Temmuz 2008 (1)
    • ►  Haziran 2008 (4)
    • ►  Mayıs 2008 (8)
    • ►  Nisan 2008 (16)
    • ►  Mart 2008 (12)
    • ►  Şubat 2008 (19)
    • ►  Ocak 2008 (18)
  • ►  2007 (185)
    • ►  Aralık 2007 (56)
    • ►  Kasım 2007 (50)
    • ►  Ekim 2007 (60)
    • ►  Eylül 2007 (18)
    • ►  Ocak 2007 (1)

Ölçü bardaklarım

Ölçü bardaklarım

NOT

SEFERTASI TARİFLERİ sayfasında ©2007-2021 tarihleri arasında yayınlanan bütün fotoğrafların, hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz.
---------------------------------------------
Her türlü soru, istek ve önerileriniz için

bkiral2000@hotmail.com

adresimden benimle iletişim kurabilirsiniz
-------------------------------------------------
Blogger tarafından desteklenmektedir.