Öyle bir zamana geldik ki, neredeyse hemen tüm gıdalar sahte, katkı maddeli, insan sağlığına zararlı.! Üreticiler sadece menfaatleri için, gıdaların raf ömrünü uzun tutabilmek uğruna insan sağlığını maalesef fazlasıyla riske atıyorlar. Bunun için artık her birey kendi önlemlerini almak zorunda. Ben de ailemin sağlığı ve düzgün beslenmesi için mümkün olduğunca yoğurdu evde yapıyorum, ekmeği evde yapıyorum. Hazır gıdaları olabildiğince az tükettirmek için savaş veriyorum . Yoğurdu önceleri çok önemsemezdim. Ama şimdi aylarca bozulmayan, ekşimeyen, küflenmeyen yoğurtlara şahit olunca iş başa düştü. Tabir doğruysa 2 yıldır her hafta 3 kilo yoğurt yapa yapa sanırım biraz ustalaştım ve kendimce püf noktaları geliştirdim. Yazıda tümünü sizlerle paylaştım. Denemek isteyenlere kolay gelsin, bir sorununuz veya aklınıza takılan bir yer varsa her zaman bana kolaylıkla ulaşabilirsiniz..
11 Ocak 2013 Cuma
10 Ocak 2013 Perşembe
PEYNİRLİ DEREOTLU KEK
8 Ocak 2013 Salı
YUNAN MAKARNA SALATASI(GREEK PASTA SALAD)
Hafif bir öğle yemeği için LEZZETLİ VE KOLAY BİR REÇETE isterseniz Yunan Makarna Salatası bence mükemmel bir seçim... Özellikle yaz aylarında denemenizi kesinlikle tavsiye ederim...
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)