ERİŞTE TAVASI
Ölçü yok bu sefer...Nefis bir lezzet, denemenizi tavsiye ederim...
- *Erişteyi tuzlu suda haşlayıp hazırlıyoruz...suyunu süzdürüyoruz..
- *Büyük bir tavaya 1 kaşık tereyağını koyup eritiyoruz...
- *Üzerine erişteyi düzgünce yayıyoruz.Spatula ile düzeltiyoruz..
- *Altını sık sık kontrol edip resimdeki gibi kızarana kadar sallayarak çeviriyoruz.
- *Kızarınca kapak ya da spatula yardımıyla ters çevirip diğer yüzünü çeviriyoruz..
- *Dilerseniz üzerine ya da arasına kaşar, beyaz peynir de kullanabilirsiniz..
Afiyet olsun...
2 yorum:
Çok değişik ve güzel bir lezzet olmuştur mutlaka.Eline sağlık.
canım blogcuya girilmiyor.sen de zaten buradan gelmişsin galiba.bu lezzete bayıldım ben.değişik.denemeli mutlaka.eline sağlık belginciğim.iyi geceler...
Yorum Gönder