19 Nisan 2008 Cumartesi

ERİŞTE TAVASI

ERİŞTE TAVASI

ERİŞTE TAVASI 


Ölçü yok bu sefer...Nefis bir lezzet, denemenizi tavsiye ederim...


  1. *Erişteyi tuzlu suda haşlayıp hazırlıyoruz...suyunu süzdürüyoruz..
  2. *Büyük bir tavaya 1 kaşık tereyağını koyup eritiyoruz...
  3. *Üzerine erişteyi düzgünce yayıyoruz.Spatula ile  düzeltiyoruz..
  4. *Altını sık sık kontrol edip resimdeki gibi kızarana kadar sallayarak çeviriyoruz.
  5. *Kızarınca kapak ya da spatula yardımıyla ters çevirip diğer yüzünü çeviriyoruz..
  6. *Dilerseniz üzerine ya da arasına kaşar, beyaz peynir de kullanabilirsiniz..


Afiyet olsun...

2 yorum:

antepası dedi ki...

Çok değişik ve güzel bir lezzet olmuştur mutlaka.Eline sağlık.

made in funda dedi ki...

canım blogcuya girilmiyor.sen de zaten buradan gelmişsin galiba.bu lezzete bayıldım ben.değişik.denemeli mutlaka.eline sağlık belginciğim.iyi geceler...

Related Posts with Thumbnails