9 Şubat 2009 Pazartesi

MİLFOYDE BAGET TAVUK TARİFİ

MİLFOYDE BAGET TAVUK TARİFİ

Hem çok pratik, hem de nasıl lezzetli anlatamam..Ellerine sağlık arkadaşımın:)

MİLFOYDE BAGET TAVUK TARİFİ

malzemeler:


  • istediğiniz sayıda baget tavuk
  • aynı sayıda milföy hamuru
  • tuz kekik karabiber
  • yumurta sarısı

MİLFOYDE BAGET TAVUK yapılışı:


  1. tavukları yıkayıp çok az suda tuz ve kekikle haşlayalım(bu işlemi bir gün evvelden yapıp tüm suyunun sızmasını sağlamak gerekiyor)
  2. bageti milföy hamuruna bohça kapatır gibi sarıp ek yerleri alta gelecek şekilde tepsiye dizelim
  3. üzerine yumurta sarısını sürüp fırında kızarana kadar pişirelim ve sıcak servis yapalım
Afiyet olsun..

8 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Hiiim,
harika bir lezzet ellerine saglik canim,
sevgiler....

Unknown dedi ki...

Off ama bu saatte yapılırmı bu nasıl güzel görünüyorlar.
ellerine sağlık canım
öpüyorum.

Unknown dedi ki...

Canım arkadaşının gerçekten ellerine sağlık çok leziz öptüm..

Lezzet Gemisi dedi ki...

yeme de yanında yat cinsten bir görüntü. nefiss... arkadaşının ellerine sağlık. sevgiler canım...

Sevil Altunel dedi ki...

canım gerçekten görüntü bile yeter..emeği geçenin ellerine sağlık.sevgiler..

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Nefis görünüyor canım.afiyet olsun.arkadaşının ellerine sağlık.sevgilerimle...

Melek* dedi ki...

oooo bu ne güzel görünüm ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

Hello dear friend! Ben milfolhas ve tavuk gerçekten seviyorum. Çok lezzetli!

Sizin için öp

Related Posts with Thumbnails