7 Ağustos 2013 Çarşamba

MUZLU KREM TATLI TARIFI VE IFTAR MENUSU -30

MUZLU KREM TATLI TARIFI VE IFTAR MENUSU -30 MUZLU KREM TATLI TARIFI VE IFTAR MENUSU -30
Nihayet bir Ramazan ı daha sonlandırıyoruz yaklaşık bir saat içinde.. Nicelerini nasip etmesi dileğiyle..
Ağız tadı bol, huzurlu, neşeli, sağlıklı bayramlar hepinize...
***Son günlerin ezikliğiyle sizlere çok kısa anlatımlar yaptığımı biliyorum, hoşgörünüze sığınıyorum...

IFTAR MENÜSÜ -30 

MUZLU KREM TATLI TARİFİ

malzemeler:
  • 1 lt süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 4 silme yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket çiğ krema
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet muz

MUZLU KREM TATLI nasıl yapılır?

  1. Süt, un, şeker ve nişastayı karıştırarak pişirelim
  2. Bir iki taşım kaynatıp vanilya ve kremayı ekleyelim
  3. Minik doğradığımız muzları da ilave edip blenderden geçirelim
  4. Üzerini muz ve şekerleme ile süsleyip porsiyonluk kaplarımızda servis yapalım
Not: Muz kararma yaptığı için beklerse rengi değişeceğinden hemen tüketmenizi tavsiye ederim.

Afiyet olsun

1 yorum:

Asyadan Esintiler dedi ki...

ellerinize sağlık.hayırlı bayramlar...

Related Posts with Thumbnails