Bu güzel hindistan cevzli topları sevgili
Hatice'de (portakal ağacı) uzun zaman önce görmüş ancak çok istediğim halde bir türlü deneme imkanı bulamamıştım.Kısmet bugüneymiş.Hepinize denemenizi tavsiye ederim.Çok güzel gerçekten ...Ben biraz ölçüleriyle oynadım (hindistan cevizini azaltıp süttozunu arttırdım) Biraz da değişik süsleme yaptım,değişik bir tat ve görüntü çıktı ortaya...teşekkürler Hatice...
İşte ölçüler:
- 3-4 su bardağı hindistan cevizi
- 1 su bardağı süt tozu
- 3/4 su bardağı toz şeker
- 200 ml çiğ krema
Hepsini karştırıp yoğuruyoruz.Minik toplar yapıp hindistan cevizine buluyoruz.Ben birazını,çöp çikolataya, birazını da antep fıstığına buladım.Buzdolabında bekletiyoruz.Çok basit değil mi?
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder